
12 февр. Палео авокадо с яйца на фурна
Продукти:
- 2 яйца
- 1 авокадо
- 2 резена бекон
- 2 супени лъжици пресен див лук
- 1 щипка магданоз
- сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Загрейте фурната на 220 градуса.
- Разполовете авокадото, премахнете малка част от вътрешността на всяка половинка, за да се съберат продуктите.
- Отрежете малка част от долната страна на авокадото, за да може да стои стабилно в тавата.
- Сложете бекона и чукнете по едно яйце във всяка половина на авокадото, като внимавате жълтъкът да остане цял.
- Овкусете с подправките.
- Печете за 15 минути в загрятата фурна.
Може да гарнирате със салца или пико де гало.
Да Ви е сладко.
Снимка: Freepik