Палео авокадо с яйца на фурна

avokado-s-qica

Палео авокадо с яйца на фурна

Продукти:

  • 2 яйца
  • 1 авокадо
  • 2 резена бекон
  • 2 супени лъжици пресен див лук
  • 1 щипка магданоз
  • сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

  • Загрейте фурната на 220 градуса.
  • Разполовете авокадото, премахнете малка част от вътрешността на всяка половинка, за да се съберат продуктите.
  • Отрежете малка част от долната страна на авокадото, за да може да стои стабилно в тавата.
  • Сложете бекона и чукнете по едно яйце във всяка половина на авокадото, като внимавате жълтъкът да остане цял.
  • Овкусете с подправките.
  • Печете за 15 минути в загрятата фурна.

Може да гарнирате със салца или пико де гало.

Да Ви е сладко.

Снимка: Freepik



bg_BGBulgarian